Λίγα λόγια για την λειτουργία του blog.

Το blog δημιουργήθηκε από ελεύθερους ανθρώπους που αγωνίζονται για την αναρχία,χωρίς συμβιβασμούς,δόγματα και μορφές εναλλακτικής εξουσίας ή κλίκας.Δίνεται η δυνατότητα στον οποιονδήποτε να εκφράσει τις απόψεις του,επικοινωνώντας μαζί μας στο lykoitounotou@riseup.net,είτε συμπράττει με κάποια ομάδα,είτε πορεύεται σαν άτομο,αρκεί αυτές να είναι αληθείς και να μην φέρουν κίνδυνο προσωπικής στοχοποίησης από τα μέσα καταστολής,σε αντίθεση με πολλά blogs και σωρό δημοσιευμάτων,απο τους υπερασπιστές του ρεφορμισμού.

Thursday, June 4, 2015

Για την επίθεση στο αναρχικό στέκι Ναδίρ


Η επίθεση που δέχτηκε ο σύντροφος αναρχομηδενιστής Σπύρος Μάνδυλας από 6 άτομα,είναι ένα γεγονός,που μας απασχόλησε ιδιαίτερα ως Σ.Α.Μ.Χ.Ο.
Το να χτυπούν επι 1μιση ώρα 6 άτομα,έναν αγωνιστή που μόλις βγήκε από μία απεργία πείνας 54 ημερών,μας οδήγησε στο να πάρουμε σαφή και κατηγορηματική θέση υπέρ του Σπύρου και να σταθούμε απέναντι στην συγκεκριμένη πράξη.Ως αναρχικοί αδυνατούμε να καταδικάσουμε ανθρώπους,γιατί δεν είμαστε ούτε κριτές,ούτε δικαστές.
Η πράξη αυτή καθεαυτή επίσης,είναι για εμάς ύπουλη και δειλή,λόγω της αριθμητικής υπεροχής των 6 και λόγω της κατάστασης της υγείας του συντρόφου.Η στήριξη μας είναι ξεκάθαρη και στέλνουμε τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς.
Στο πλευρό του αναρχομηδενιστή Σπύρου Μάνδυλα.
Στο πλευρό του αναρχικού στεκιού Ναδίρ.

Σύμπραξη Αναρχικών,Μηδενιστών,Χαοτικών πλατείας Όλγας.

-Αδυνατούμε να αναφέρουμε τον όρο αλληλεγγύη,γιατί χρησιμοποιείται σαν όρος αλόγιστα,πολλές φορές και απο συστημικούς ρεφορμιστές με τον μανδύα του αναρχικού.Είμαστε στο πλευρό οποιουδήποτε μάχεται με λόγο και πράξη το σύστημα,την εξουσία και τους θεσμούς της.
-Οι επιθέσεις κατά των πραγματικών αναρχικών και αντιρεφορμιστών,είναι κάτι το οποίο πλέον έχει πάρει διαστάσεις πανελλαδικά,αφού ανέλαβε η κυβέρνηση της αριστεράς.Οι προφητείες για παρακράτος του Συριζα,αρχίζουν και φαντάζουν πραγματικές απο ορισμένους που σπεύδουν να τις επιβεβαιώσουν και να επιβεβαιωθούν.

No comments:

Post a Comment